dimecres, 17 de setembre de 2014

BENVINGUTS AL BLOC DEL CICLE SUPERIOR.

Aquest curs iniciem la feina amb ànims renovats. Hi ha mestres que continuen al cicle i altres que són nous al cicle i a l'escola. La Maria Jose i en Josep continuen amb el seu grup de l'any passat. Fan 6è.A i 6è B. respectivament. A 6èC hi ha un mestre nou, en Toni Barrionuevo.
A 5è també trobem novetats. A 5è A tenim com a tutora a la Isabel Gómez , a 5è B hi ha la Marta Iglesias i a 5è.C trobem com a tutora a l'Èrica López.
Entre els especialistes no hi ha canvis . La Teresa Clarà segueix com a mestra d'educació física, la Noemí Sugranyes continua ocupant-se de la religió, a anglès hi ha l'Anna Farret i en Jordi Solench és el mestre de música. També estan amb nosaltres l'Eduard Mauri, mestre d'educació especial, i la Rosa Regolta, mestra de l'aula d'acollida.
Estem il·lusionats en treballar, ensenyar i aprendre tots plegats. Creiem que és essencial fomentar un clima de col·laboració i confiança amb les famílies. Si ho aconseguim, de segur que els primer beneficiats seran les nenes i nens de 5è i 6è.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada